Képzési kínálat 2020/2021

Verseny

A hétvégén került megrendezésre Verőcén a Vendéglátó iskolák tanulóinak XVII.

Kárpát-medencei Szabadtéri

„Tóth Jutka” Emlékversenye, ahol iskolánk vendéglátásszervező és szakács tanulói két csapattal indultak. Felkészülésüket és munkájukat szakmai tanáraik Szikora Attila és Gyenge Edit segítette.

Az első versenynapon háromfogásos menüt kellett készíteni a csapatoknak, grillezve és két adagot megtálalva a zsűri részére bemutatni, majd szóban megvédeni. A szakértő zsűri a lovagrend, neves szakácsaiból állt. Ezen a napon iskolánk kettes számú csapata első helyezést ért el, tagjai: Ivanov Alex, Hegedüs Gergely, Verók Zsanett, Pintér Ákos. Az egyes csapatunk ezen a napon bronz érmet szerzett.

A második napon szabadtűzön főtt ételeket kellett készíteni és háromfogásos menüt bemutatni, majd megvédeni a zsűri előtt. Ezen a napon az egyes csapat végzett az első helyen, tagjai: Ladányi Kata, Molnár Mercédesz, Szabó Csanád, Tóth László. Ezúttal a kettes csapat szerzett bronz érmet.

A verseny alatt kapott meglepetés feladat elvégzése során Ladányi Kata vendéglátásszervező tanulónk a második helyezést szerezte meg.

Gratulálunk a résztvevőknek!

Szeretnénk köszönetet mondani az Orosházi Kolbászklubnak, Molnár Imre hentesmesternek, a Viharsarki Chilinek akik termékeivel támogattak minket és Szénási Péternek aki a pékárukat készítette a csapat részére.

              (További képek megtekinhetők a képre kattintva!)

59389613 2289679254403544 8831965533956997120 n